• darkblurbg

Boer Zoekt Vrouw. De brieven worden gebracht.

Gepubliceerd op: 24-02-2020

Wat leuk he, dat Boer Zoekt Vrouw weer is begonnen! De brieven zijn gebracht. Wat zijn het leuke boeren. En een leuke, pittige boerin! .........

Leuk te zien, ze is nog jong, deze boerin. Maar ze weet heel goed wat ze wil. Zij runt de boerderij. En hij moet vooral wat anders doen. Een eigen baan hebben. Wat was het leuk dat sommige kandidaten ook een filmpje instuurden. Daardoor kunnen de boeren een nog beter beeld krijgen van de kandidaten die schrijven. Want zie door de bomen het bos maar eens te zien! Vooral deze boerin Annemiek kreeg 633 brieven! Ik hoop dat ze met hulp van haar vriendinnen de juiste eruit vist. Ik vond die man die een liedje voor haar had geschreven en met een bandje voor haar ging optreden ook erg leuk.

Frans. Een leuke man. Hij is getrouwd geweest met een vrouw en is erachter gekomen dat hij homo is. Dat brengt natuurlijk heel wat teweeg. Wat leuk om te zien dat er 37 mannen op hem hebben geschreven en dat ze direct allemaal bij hem langskwamen. Een huis vol leuke mannen! En wat ik ook al dacht, merkte Yvon ook op. Erop af want straks worden ze allemaal verliefd op elkaar! Dat zou leuk zijn als er nog meer stellen uit voort komen.

Dan is er Willem, zo’n speciale jongen. Wat een bijzondere kerel. Wat een lieverd. Zo samen met zijn moeder en zijn bijzondere boerderij. Wat mooi als deze jongen een lieve vrouw aan zijn zijde krijgt. Hij heeft vast heel veel liefde te geven. Leuk dat de brievenschrijfsters er ook al waren. Hij nam direct de leiding en ging leuk met ze kletsen en stelde ze op hun gemak. Hij vroeg zelfs Yvon vriendelijk te vertrekken. Leuk. Ik ben benieuwd met wie hij het geluk vindt.

Geert Jan is een man met een grote mond maar een klein hartje. Hij houdt jonge hengsten en verkoopt friet. Hij heeft een lange relatie gehad maar helaas mocht het niet langer duurde vertelde hij met tranen in zijn ogen. Wat was hij geraakt dat sommige vrouwen zo door hem geraakt werden. Heel benieuwd met welke dames hij kennis gaat maken.

Ronald en ook John. Hartstikke leuke mannen. Vrijwel geen ervaring met de dames. Helaas zijn ze beide onzeker over zichzelf. Ze zouden de moed al bijna laten zakken. Super dat ze brieven hebben en dat ze nu leuke dames mogen uitzoeken. John had er al klotsende oksels van.

Jan, met zijn zorgboerderij. Ook een leuke! Hij heeft een lange relatie gehad, hij heeft al kinderen. Geen ervaring met daten. En nu weer het liefdespad op.

Ook zo’n leuke is Bastiaan. Ook leuke krullen en een leuke kop. Heeft WTB gedaan maar wilde toch graag weer boer zijn. Benieuwd welke leuke meid bij hem op de boerderij komt. Er hebben allemaal leuke, reislustige dames op hem gereageerd. Hij is erg benieuwd of hij aan hun verwachtingen kan voldoen.

Johan had ook een zakje brieven. Leuke man. Volgens mij geen reclame voor hem dat hij in de eerste aflevering aan tafel zat te eten. Op zijn boers. Ook zo bijzonder he, dat bijna alle boeren een praktische en kleine woonkeuken hebben.

Dan Geert. Op zoek naar de Wow factor. Doet een klein beetje denken aan die andere Geert ;). Samen met zijn kameraad gingen ze door de foto’s en op zoek naar de knappe dames met de wow factor. Ik hoop dat hij niet vergeet ook naar de binnenkant te kijken. En soms moet je iemand even wat langer kennen voor je de wow factor krijgt.

Leuk om de ervaringen te gaan volgen. Ook altijd hartstikke leuk hoe Yvon het doet. Ze stelt iedereen op hun gemak. Vertelt niemand wat ie moet doen. Maar durft het wel te zeggen, en doet dat op een heel leuke manier en slaat meestal de spijker op zijn kop.

Benieuwd wie het geluk in de liefde gaat vinden!