• darkblurbg

Boer zoekt Vrouw de citytrip. Het wil allemaal niet zo vlotten.

Gepubliceerd op: 06-05-2020

Jan en Nienke. Het lijkt zo mooi. Beide leuke mensen. Leuke omgang met elkaar. Lief voor elkaar. Hij is een goeie vent. Hij heeft nog maar 1 relatie gehad en is toen snel van stapel gelopen en de relatie heeft 12 jaar geduurd. Nu weer op het liefdespad en dat maakt hem soms toch een beetje onzeker. Hij vindt Nienke zo leuk. En zo mooi, haar ogen daar verdrinkt hij in. Dat is logisch. Het lijkt perfect te gaan. Maar oh jee… Nienke, wat gebeurt er? Ze voelt dat het beklemmend wordt. Hij wil op de hotelkamer even lekker met haar zoenen. Maar ze draait weg en knuffelt alleen. Hm… Hij zegt dat Nienke prioriteit voor hem heeft en zelfs dat vindt ze heftig. Meid, wat gebeurt er? Ze vertelt dat haar vertrouwen in het verleden beschaamd is. Ze heeft nog nooit samengewoond.

Oh jee, ze heeft dus een muurtje om haar hart. En nu het serieus wordt, vindt ze het eng worden. En is er ergens die pijn van vroeger die weer opgeroepen wordt. En weet ze het allemaal niet meer. En Jan snapt er natuurlijk niks van! En weet niet wat hij nu moet doen. Toch weer praten? Maar hij wil ook geen zeur worden. Als ik hem was zou ik haar een beetje op haar gemak stellen en kleine stapjes nemen zodat ze eraan kan wennen. Maar ik snap dat het voor Jan moeilijk te bevatten is wat er gaande is. Hij wil gewoon lekker verliefd willen zijn en er samen van genieten. Ik hoop echt dat Nienke dat ook snel gaat inzien. En dat ze probeert nu even juist niet naar haar gevoel te luisteren. Want in dit geval is het een slechte raadgever. Maar ga ervoor en geniet gewoon van een leuke en relaxte kerel als Jan en denk nog niet vooruit. Het is misschien flauw, maar ik blijf het zeggen, Froukje had beter gepast. Die was lekker relaxed en makkelijk en paste zo goed. Maar ik hoop van harte dat het met Nienke en Jan gaat slagen!

Bastiaan en Milou Boer zoekt vrouw

Wie wel gewoon heerlijk verliefd zijn, zijn Bastiaan en Milou. De shots houden niet op met de zoenende en in elkaars ogen verdrinkende Bastiaan en Milou. Ze genieten beide met volle teugen en nemen het ervan. Zonder blokkades of muurtjes. Ze vergeten zelfs naar het Noorderlicht te kijken, een kans waarvoor menig mens helemaal naar Lapland reist en de hele nacht in de kou naar de donkere nacht tuurt. Maar goed, Bastiaan en Milou hebben betere dingen te doen…. . Het lijkt zo goed te gaan. Bastiaan snijdt toch het onderwerp aan hoe Milou hun toekomst samen ziet. Heel terecht.

Tsja… Milou ziet zichzelf toch niet in Zeeland. Ze is meer en groter gewend. Grote steden en uitdagende banen. Dat is wat ze zoekt en niet denkt te vinden in Zeeland. Dat komt hard aan bij Bastiaan en vindt hij niet terecht. Waarom zou er in Zeeland geen leuk werk zijn en moet het alleen maar groter en uitdagender. Ze wil sowieso nog een half jaar in Frankfurt werken en ze hoopt dat hij haar toch regelmatig komt opzoeken. Dat heeft hij voor haar over. Hij kan haar intense blik gewoon niet weerstaan. Je ziet, iedere relatie kent zijn beginhobbels. Dan is het zo bepalend hoe je hiermee omgaat en of je elkaar probeert te begrijpen en er samen uit probeert te komen. Het is een kwestie van geven en nemen. De liefde is er bij hen, dus ik hoop dat ze ook op praktisch vlak bij elkaar kunnen komen. En anders hoop ik toch dat Elise tijdens haar fietstochtje even komt buurten bij Bastiaan….. ;)

Gert Jan en Karina Boer zoekt Vrouw

Tsja, dan Geert Jan. Wat was hij moe tijdens zijn trip met Karine op Malta. Ik snap het Geert Jan. Je doet zo je best. Je hebt zoveel liefde te geven. Je wilt zo graag. Je maakt zaken bespreekbaar met Karine en vertelt haar hoe leuk je haar vindt. Maar je loopt steeds tegen haar afstandelijke muur op. Dat is zeker energie slurpend. Karine, je vindt dit eng. Je bent ook beschadigd tijdens vorige relaties. Maar dit helpt je niet. Spring in het diepe en dan zie je het wel. Maar hier bereik je niks mee. Je stoot Geert Jan af. Hij weet het ook niet meer en wordt hier zo onzeker en ongelukkig van. En hij zal dan ook afstand nemen. En dan wordt het niks. Ook hierbij, luister niet naar je angstgevoelens. Dat is de pijn van vroeger en de pijn om beschadigd te worden. Maar heeft niets met nu te maken. Ga gewoon met Geert Jan mee en maak er wat van. Ik heb er een hard hoofd in. Jammer Geert Jan, dat je niet de vrolijke en lieve Jacqueline mee hebt genomen. Dan had je het denk ik veel makkelijker gehad.

Geert, tsja. Gelukkig voor Angela kwam ze zelf ook tot de conclusie dat hij het niet is voor haar. Ze liet Geert de leiding nemen tijdens de week wanneer wat werd besproken en hoeveel toenadering, of niet, er was. Maar gelukkig zakte haar gevoel voor hem en zoekt ze meer in een man. Ik denk heel verstandig. Wat redeneert hij vanuit zichzelf zeg. Heel bijzonder. De kans is groot dat als je een relatie met hem krijgt, je er heel naar weer uit komt. Blij voor Angela dat het hier stopt, hoe sneu het ook is. Wat ging dat ook apart hè. Hij deelde haar even mee dat het niks wordt. Je bent te rustig voor mij. Je kunt mij niet bijbenen. Oh, waarin dan?? Vraag ik mij af. Ik zag hem toch de meeste tijd op de bank hangen en liggen. Zoveel actie heb ik niet gezien. Jammer hoor dat hij niet zijn best heeft gedaan haar te leren kennen. Hij zoekt zijn vrouwelijke zelf. Ok, nou veel succes! Angela is een leuke vrouw en zal vast een leuke man vinden.

Geert en Angela Boer zoekt vrouw

Nou Annemiek, het blijft helaas ingewikkeld bij jou. De leuke motorrijdende bioloog Bram kwam bij je langs. Nette kerel. Hartstikke leuk. Was ook nog zo stoer mee te gaan paardrijden. Maar Annemiek, ze weet het allemaal niet. Ze weet niet eens meer of ze zichzelf leuk vindt. Jammer meid. Ik denk dat ze eerst eens heel goed met zichzelf aan de slag moet. Eens wat oude zaken moet opruimen. Ik hoop dat Yvon wat gesprekken met haar voert. Of anders iemand anders. Ga met jezelf aan de slag Annemiek. Dan zul je daarna vast een leuke vent vinden.

Nou, het is me het seizoen wel. Het loopt niet makkelijk. Ik denk dat als de boeren andere keuzes hadden gemaakt, dat het er heel anders voor zou staan. We hebben Yvon dit seizoen ook veel minder gezien dan andere seizoenen. Ik vind Yvon van grote waarde. Ze kan de boeren altijd goed tot inzichten laten komen. Volgend jaar zou ik weer eerder en vaker langs gaan Yvon. Dan verwacht ik meer succes!

Benieuwd naar volgende week. En dan zien we ook de overige boeren. Hebben zij hun vrouw of man gevonden? Ik hoop het!! En anders kloppen ze maar bij mij aan ;), dan help ik ze daarbij!