Matchmaker en datingcoach

Mijn doel is om het leven van zoveel mogelijk mensen een stuk aangenamer te maken en ervoor te zorgen dat zij gelukkig zijn in de liefde. Dankzij mijn jarenlange ervaringen heb ik het talent ontwikkeld om mensen met elkaar te verbinden. Als matchmaker en datingcoach kan ik mijn talent inzetten om mensen te helpen een fijne relatie te vinden.

Over Geppyness

Mijn naam is Geppy Visser – de Jong. Als matchmaker en datingcoach maak ik alleenstaanden in Friesland gelukkig met een fijne relatie. Ik ben aangesloten bij Mens & Relatie en daar werk ik samen met vele andere matchmakers, uit zowel de regio als heel Nederland. Dankzij onze jarenlange ervaring en duizenden potentiële partners, vindt maar liefst 75% het geluk in de liefde. Daar worden we allemaal heel blij van!

Neem vrijblijvend contact op.

Matchmaker

Kom je zelden jouw prins(es) op het witte paard tegen en is internetdaten niets voor jou? Als matchmaker kan ik veel voor je betekenen. 

Lees hier hoe ik jou kan helpen

Datingcoach

Lukt het je niet om succesvol te daten? Ben je jezelf niet of sla je dicht tijdens een eerste ontmoeting? Misschien kan ik je helpen.

Lees verder wat ik voor je kan doen

Waardevolle momenten

Tijdens mijn werk ontmoet ik allerlei mooie mensen en beleef ik veel waardevolle momenten. Op een discrete wijze wil ik deze graag me je delen.

Lees hier mijn belevenissen