• darkblurbg

Boer Zoekt Vrouw. Gaat er iemand de liefde vinden?

Gepubliceerd op: 14-04-2020

Boer Zoekt Vrouw. Het is een bijzonder seizoen. Aan de ene kant gebeurt er bijna niets. Aan de andere kant is het toch ook wel spraakmakend hoor.

Ik ben nog altijd geschokt over vorige week dat Jan Froukje heeft weggestuurd. Ik vond hen echt een goede match. Ook reageerde zij het meest relaxed op zijn onthullingen over o.a. zijn drugsgebruik. Maar ook qua karakter en uiterlijk zag ik in hen een goede match.

Benieuwd hoe het nu verder gaat met Jan. Vera denkt dat het kat in het bakkie is en dat zij de beste klik heeft en dat er tussen hen direct een speciale energie is. En dat het niet uitmaakt dat hij 5 uren met Nienke kletst. Dat zou ze niet eens willen, zei ze! Nou Vera, ik denk dat het zeker zo is, dat als je veel met iemand praat, dat je daar dan meer verbinding mee krijgt. En dat de leuke gesprekken tussen Jan en Nienke zeker wat teweeg kunnen brengen bij Jan. Hoe meer prettige communicatie, hoe meer verbinding. Dus Vera… ik weet het niet.

Nou, dan natuurlijk Annemiek. Jeetjemina Annemiek!!! Ik snap er niks van hoor! Waarom praat je niet met je mannen. Je stelt ze geen vragen. Niks! Je vriendin had in 5 minuten meer informatie uit die leuke Jelte dan jij in al die weken! Logisch dat Jelte het te weinig vond en er niks ontstaan is tussen die twee. Wat zal hij opgelucht zijn, weer het gewone leven in te kunnen. En ik denk dat de vrouwen voor hem in de rij staan.

Erik bleef over bij Annemiek. Ze heeft gevoelens voor hem zei ze. Echt?? Ik kan het bijna niet geloven. Want zowel Annemiek als Erik praten niet. Hoe kun je dan verliefd worden als je niks met elkaar uitwisselt. En zeer cruciaal… ze hebben dus ook niet besproken wat ze vanaf moment 1 wisten en wat nu het breekpunt is geworden! Annemiek meldde aan Erik dat ze gevoelens voor hem heeft, maar voordat hij een reactie gaf, werd dit ook al de kop ingedrukt. Want het kan niet omdat hij ook een eigen bedrijf heeft 1,5 uur rijden bij haar vandaan. Dat wisten jullie toch!!!! Waarom is dat nooit besproken? En doe dit dan nu! Kijk hoe je er samen uitkomt en wat voor oplossing je kunt bedenken. In plaats van hem mede te delen dat hij ook maar zijn koffers moet pakken.

Ik denk dat Annemiek diep van binnen niet wil en niet durft. Ze maakte ook heel bijzondere keuzes betreffende de mannen die ze leuk vond en uitzocht. Ik zou adviseren, ga met jezelf aan de slag. Misschien met een coach. En ga dan eens helemaal opnieuw daten. En dan is er vast een leuke stoere knul bij haar in de buurt die wel bij haar past. Maar Annemiek, praat en communiceer! Anders wordt het niks!

Dan Geert. Hij valt mij niet tegen moet ik zeggen. 2 leuke redelijk sexy dames heeft hij uitgezocht. Daar valt hij op, dat zag je zo. Een doerakje die Geert. Helaas gaat Vera heel erg terug flirten. Te veel, want daardoor zendt ze de verkeerde signalen uit en brengt ze Geert zijn hoofd/*** op hol. Daar kan Angela niet tegen op. Terwijl Angela veel beter past en het veel serieuzer meent met Geert. Dat weten zelfs Vera en Geert zelf. Vera stop met flirten dan! Gelukkig praat Geert wel met zijn vrouwen en checkt hij bij hen hoe ze erin staan. Verstandig. Daar zouden de anderen nog wat van kunnen leren. Gelukkig vindt hij Angela ook nog leuk. Als hij nou zijn hoofd ipv zijn kruis laat spreken... Dan komt het nog goed. Maar ik heb er een hard hoofd in….

Bastiaan, Bastiaan!! Jongen, wat doe jij??? Je leek zo’n leuke en slimme kerel op voorhand. Maar wat val je tegen. Je bent alleen op jezelf gericht en kunt je niet inleven in een ander. Je hebt er geen idee van dat de dames de hele dag op je zitten te wachten. Dan vraag je toch even hoe het met ze gaat! Of neem ze ombeurten mee. Ik snap heus dat je oogst nu van het land moet. Heel belangrijk. Maar de liefde van je leven, als het goed is, zit hier nu ook. Dus combineer dat! En richt je niet alleen op de vrouw die je op dat moment vragen stelt cq aandacht geeft. Maar stel je open en wees zelf geïnteresseerd in hen. Stel ze vragen! Ook in de vorige weken deed je dat niet. Dan zul je erachter komen dat Milou niet bij je past. Ze is veel te werelds. Maar Elise past wel. Jullie hebben dezelfde Zeelandse roots. Ze snapt je harde werken. Ze vindt je leuk. Heeft het niet nodig om de hele dag diepgaande gesprekken te voeren. Vindt het leuk om je te helpen op de boerderij. En anders doet ze andere dingen, want ze zit in haar eigen omgeving. Maar ga dat zien, Bastiaan. En besteedt aandacht aan haar i.p.v. alleen aan jezelf, je eigen wensen en je eigen werk!

En Geert Jan. Die lieverd. Wat een gouden hart. Maar Geert Jan, doe toch even beter je best! Stop met je campingbroek! Zo steel je toch geen hart bij je leuke, verzorgde dames! En probeer niet overal een bijdehand grapje van te maken! Maar laat je gevoel eens spreken. En dat heb je genoeg! Ik denk dat de dames die je gekozen hebt uiteindelijk niet bij je passen. Ze zijn net een tikje te classy. Je hunkert zo naar de liefde en ik gun het je zo. Maar doe je best!

Ik ben heel benieuwd of Yvon hier en daar nog wat kan redden. Want dat moet er zeker gebeuren. Misschien had ze vaker langs moeten komen. Want als iemand in een oogwenk de vinger op de zere plek kan leggen, en dat heel goed kan overbrengen, dan is het Yvon wel. Ze zet iedereen op het juiste moment over het juiste onderwerp aan het denken. Dus Yvon, zet hem op! Alleen dan kan het nog wat worden. Anders vraag ik mij af of er een boer is die hier een langdurige relatie uit zal krijgen. Ik weet het niet….