• darkblurbg

De onbegrijpelijke keuzes van Boer zoekt Vrouw.

Gepubliceerd op: 28-04-2020

Het keuzemoment voor de meeste boeren brak aan. Ook brak heel eventjes mijn hart samen met Geert Jan. Dikke tranen bij hem. Wat aandoenlijk. Hij vindt de keuze zo moeilijk. Hij had beide dames zo graag willen houden. En zijn hart heeft hem niet altijd de juiste beslissing laten nemen, zegt hij vol tranen. Hij heeft gelukkig zijn nette pak aangetrokken. Waarom ook niet tijdens de logeerweek dan, denk je dan hè. Even wat netter eruit zien! Maar goed, daar kunnen de meeste boeren wat meer werk van maken. Van hun uiterlijk en van hun huis. Je wilt toch een vrouw het hof maken! Geldt ook voor Bastiaan in zijn eeuwige smerige overall. Die heb je toch aan zodat je die uittrekt als je in huis komt en lekker fris kunt eten. En houd je toch niet altijd en eeuwig aan. Maar goed. Terug naar de keuze van Geert Jan.

Geert Jan is een man met een enorm warm hart. Een man die heel veel liefde te geven heeft. Beide dames hebben een muurtje om hun hart. Van Karine wisten we dat. En die straalt het ook uit. Jacqueline vertelde het nu ook. Ook zij is beschadigd door een scheiding vertelt ze, en is daarom nog niet verliefd. Toch oogt Jacqueline als de vrouw met de meest warme en open persoonlijkheid. Ik vind haar het beste bij Geert Jan passen. Karine is het meest open dat ze dol is op Geert Jan, maar straalt dit niet uit. En heel verrassend kiest Geert Jan voor Karine. Ik ben echt heel erg benieuwd waarom? Op welke gesprekken heeft hij dat gebaseerd? Heeft hij ook nog uitgebreid met Yvon gesproken? Ik had het graag willen zien en ben heel benieuwd waarom deze keuze voor Karine.

Toen naar haar huis. Daar ging ie. Die lieverd. Keurig overhemd aan, haar leuk. Op naar Karine. Maar oh jee, 3 kussen bij de deur. Kom op, het is nu toch aan! Heel ongemakkelijk voelde ze zich. Op de bank Corona afstand, terwijl dat er toen nog niet eens was. Gelukkig zei Geert Jan het ook dat ie afstand voelt. Ik hoop het GJ, dat je dat hardnekkige muurtje weet af te breken wat rondom Karine haar hart zit. Ook voor Karine zelf. Want zo loopt ze straks de volgende teleurstelling op. En dat allemaal uit zelfbescherming. Maar het beschermt haar juist niet. Hierin moet je niet altijd je gevoel volgen (angst), maar jezelf ook rationeel toespreken dat je stappen moet zetten.  

Geert en Angela Boer zoekt vrouw liefde

Over gevoel. Geert…. Dat zag ik vorige week direct. Die voelt zich met Angela in zijn maag gesplitst. Hij was gewoon hoteldebotel van Vera. Kan niet missen. Maar daarvoor is hij te trots. Om dat ooit toe te geven. Zelfs tegenover zichzelf. Hij houdt toch van kussen vertelde hij?? En dat ie lichamelijk is, straalde er altijd al vanaf. En nu?? Bij zowel aankomst als het weggaan bij Angela, 3 zuinige kusjes op de wang! Dan ga je toch even lekker zoenen! Vol trots vertelde Angela dat ze dat op de eerste avond wel hadden gedaan. Maar keurig beide in eigen bed geslapen. Vind ik ook niks voor hem. Dit wordt echt niks. Hij is veel te veel met zichzelf bezig. Vertelt alleen wat ie zelf vindt. Ja hij heeft wel zin in vakantie. “Maar ook met mij?” vraagt Angela terecht. “Ja hoor”, zegt ie, “en jij dus ook met mij. Dat is mooi…..” Nou Angela, ik denk dat dit, helaas voor jou niks wordt, maar dat je volgens mij uiteindelijk blij moet zijn. Want ik heb een gek gevoel, bij Geert.

Jan, wat een leukerd he? En wat wordt ie heerlijk warm onthaald bij zijn schoonouders. En hoppa, ook nog 3 knappe zussen van Nienke erbij. Jeetje wat een gezelligheid. Hij wordt er verlegen van. Leuk. Maar wat was dit nou voor raar laatste shot in BzV? Nienke in tranen??? Jan alleen op een bankje?? Ik voel niet hetzelfde als hij voor mij voelt” vertelt ze in tranen. Wat krijgen we nu dan opeens? Oh jee!!! Dit is wel even een cliffhanger voor volgende week. Ik ben benieuwd. Want zij zijn toch wel een prachtig koppel samen. Al blijf ik er echt bij dat ie voor Froukje had moeten gaan. Dat zit mij nog niet lekker; dat hij haar als eerste van de drie naar huis stuurde.

En Yvon. Wat super dat je een hele dag bij Annemiek bent gebleven. In alle rust en huiselijkheid samen door de overige 620 brieven. Lekker samen voetjes omhoog op de bank. Lekker soepje koken, tosti bakken. Heerlijk. Goed zo Yvon! Annemiek ontdooit gewoon! En ze begint zowaar de echt leuke mannen leuk te vinden! Er wordt zelfs al een stapeltje gevormd. Super! En goed zo Yvon, met als afspraak, dat ze als eerste de moeilijke vragen gaat stellen. We zien een heel andere Annemiek. Als Yvon haar nog even onder haar vleugels houdt dan heb ik er alle vertrouwen in. Helaas wil ze toch nog steeds niks weten van de jongen een dorp verderop. Haar vriendin had hem ook al uitgekozen en gaat ze toch nog liever voor een Limburger. Blijft een dingetje. Maar goed. Yvon, zet ‘m op met Annemiek. Dan komt het misschien, hopelijk goed!

Verliefd

En Bastiaan jongen…… ben je toch je hormonen achterna gegaan? Ja, als die eenmaal los zijn dan zijn die hormonen een soort drugs. En dat was al eerder die week gebeurd door Milou. Die hem maar diep in de ogen aankijkt. Ja, dan gebeurt dat ja. En die hormonen zorgen ervoor dat je een beetje blind wordt. Liefde maakt blind. Maar weet je? Die fijne hormonen zijn na een maand of 3 uitgewerkt. Dan komt de realiteit. En dan blijkt toch dat je een mondiale vrouw hebt die in Frankfurt woont. En die het vast lastig vindt om bij jou in Zeeland te komen. Daar zien we de eerste korte beelden al van. Elise had helaas geen schijn van kans meer. Die arme meid. Ik vind haar zo leuk en lief. Ze was zo zeker van haar zaak. Totdat Milou Bastiaan diep in de ogen ging aankijken…. Toen maakte ze geen schijn van kans meer. Ik hoop toch dat hij haar opbelt, als straks zijn roze wolk is opgetrokken. Als blijkt dat het praktisch gezien niks wordt met Milou. Echt een leuke meid hoor, Milou. Maar het wordt vast niks door de praktische zaken. En Elise, ik hoop dat jij gewoon toevallig over een maandje of zes, als het liefdesverdriet van Bastiaan weg is geëbt, toevallig een rondje gaat fietsen. Toevallig langs de boerderij van Bastiaan. Dat jullie elkaar tegen komen. Gezellig gaan kletsen. Hij je mee neemt voor een kopje koffie. Jij alles toch nog wel in huis weet te staan. Even lekker voor hem gaat koken. Hem diep in de ogen aankijkt….. en dat het Zeelandse koppel een feit is! Dan is er toch minimaal 1 gelukkig koppel voortgekomen uit BzV en hebben we over 2 jaar vast weer een BzV baby erbij!!