• darkblurbg

Boer Zoekt Vrouw. Wat een liefdessucces!

Gepubliceerd op: 23-05-2022

Wow! Wat een succes, 7 van de 10 boeren hebben hun partner gevonden. En van de stellen die we gevolgd hebben 4 van de 5 boeren. Wat fijn! Aan het begin van deze serie had ik er een hard hoofd in. Maar wat is het goed gekomen! Mooi om in de laatste aflevering iedereen zo leuk bij elkaar te zien en alle verhalen te horen.....

Och, die arme Rob die het allerliefste wilde, bij hem is het juist niet gelukt. Heel openhartig vertelde hij aan Yvon dat hij eigenlijk heel onzeker is, en daardoor zoveel geeft. Dat zie je vaker, dat iemand dan juist heel veel gaat geven door heel veel voor een ander te doen. En veel te geven door veel te praten en te vertellen. Ik hoop voor Rob dat het hem lukt om zelfverzekerder te worden. Wellicht met hulp van iemand. Dan zal hij waarschijnlijk ook rustiger worden. En juist wat meer oprechte aandacht te kunnen geven i.p.v. aandacht te vragen door zoveel voor iemand te doen. Er zal vast een lieve vrouw op zijn pad komen want hij heeft een goed hart!

Dan de verrassing, het was nog even spannend… zou Evert met Maud komen en zou Janine met Sander komen? Jazeker! Daar kwamen ze hand in hand aan. Wat super! Wat zijn ze leuk en puur he, Evert en Maud. Heerlijk, zo open, eerlijk en extravert Maud is. Wat fijn voor Evert om zo’n vrouw om zich heen te hebben. En zij vindt het heerlijk bij hem op de boerderij. Lekker in de overall, samen met de gebroeders aan de slag. Ze heeft nog maar amper nette kleren en heeft deze zelfs van haar zus geleend. Wat grappig. En ze gaan samenwonen!! Mooi. Evert vertelde haar heel rustig: “Mooi dat je er ben.” Meer woorden heeft Evert niet nodig om zijn boodschap over te brengen. Die twee redden het wel.

Janine en Sander, wat leuk dat ze hier samen zijn. Complimenten voor Sander. Janine had enorme bindingsangst en dat heeft ze nog steeds een beetje. Maar met een man als Sander kan ze hier overheen komen. Hij is stabiel, vrolijk, luistert, heeft geduld, en gaat er niet in mee. Het is zelfs heel even uit geweest, maar gelukkig bleef zijn deur open staan voor haar en staan ze hier nu samen!

Hans en Annette blijven vrolijk en gezellig en lachen heerlijk met elkaar. Wat een lieve mensen. Ik vind Annette ook zo’n schat van een vrouw. Als moederkloek stak ze Rob nog een hart onder de riem dat er ook voor hem een leuke vrouw rondloopt.Hans vertelde nog dat hij eerst erg ging nadenken over welke vrouw goed bij hem zou passen. Later liet hij dit los en ging hij gewoon voelen. Dat is inderdaad belangrijk, laat het stromen en dan voel je het vanzelf of het echt begint te klikken. Vaak zitten mensen zichzelf in de weg door heel veel na te gaan denken.Yvon vroeg aan Hans of verliefd worden op deze leeftijd anders voelt dan als je jong bent. Helemaal niet, vertelde Hans. Dat voelt hetzelfde dan als je jong bent. Dat maak ik ook mee, dat verliefd zijn en de liefde echt van alle leeftijden is.

Leuk hoe Jouke en Karlijn stralen. Yvon vroeg Jouke nog of hij ook veranderd is nu hij Karlijn aan zijn zijde heeft. Niet echt gaf hij aan. Hij wilde ook zijn minder goede kanten tijdens de logeerweken laten zien zodat de dames een goede en bewuste keuze konden maken. Toch vind ik dat Jouke heel leuk en positief overkomt. Vrolijk, toegankelijk. Tijdens de bijeenkomst met iedereen een praatje en een grapje maken. Toen ik deze winter langs zijn huis reed omdat ik daar toevallig in de buurt moest zijn, zag ik afgeplakte ramen en een tuin afgezet met kuilbalen. Nu begrijp ik waarom, omdat Karlijn en hij deze winter veel samen waren en niemand haar nog mocht zien. Wat moet het een opluchting zijn voor de boeren en hun partners dat ze nu vrijuit het nieuws aan iedereen kunnen vertellen.Dat vertelde Annette ook, dat ze net moest doen alsof ze een heel saai weekend had gehad. Terwijl ze super veel plezier bij Hans had beleefd.Verrassend ook he, dat Jouke zo romantisch blijkt te zijn met lieve briefjes aan Karlijn, kaarsjes aan, koffie vast voor haar aanzetten. Wat fijn. Laten zien dat je van iemand houdt zit in de kleine dingen. Waaronder in deze gebaren.

Fijn hè, dat ook verlegen Gerben, de geitenhouder, een lieve vriendin heeft gevonden. Hij vertelde hoe trots hij is dat hij zo’n leuke vriendin heeft gevonden en dat hij veel zelfverzekerder is geworden. Dat kan ik mij goed voorstellen. Vaak zie je dat ietwat verlegen mannen helemaal opbloeien met een leuke vrouw aan hun zijde.

Ook Hilda, van Terschelling, vertelde hoeveel zelfverzekerder ze is geworden nu ze zo gelukkig is met Tjitse. Jammer, dat onzekerheid sommige mensen zo in de weg kan zitten. Mooi om te zien hoe Tjitse helemaal past op de boerderij die ze runt met haar ouders.

En mooi hoe Robert, met de mooie vleeskoeien gelukkig is met zijn boerendochter Maaike.

Voor Joost van de kwekerij en Rob van de witlof komt het vast en zeker ook helemaal goed. Die hebben nu nog niemand gevonden. Maar als ze dat graag willen en er wat voor doen om haar te vinden, dan zal het ze lukken! 

Ook erg genoten van Yvon met haar super goede vragen. Wat brengt ze iedereen aan het denken over de juiste dingen. Ze heeft menig boer daar enorm mee vooruit geholpen.

Wat jammer, dat BZV weer is afgelopen. Ontzettend genoten van dit mooie programma. Ik kijk alweer uit naar volgend jaar! Dan hopen we op weer zo’n mooie oogst!!

En bij de boeren bij wie het nog niet is gelukt, help ik graag een handje en gaan wij aan de slag om een partner te vinden. :) Ben jij op zoek naar de liefde, wil je geen tv ploeg op je erf maar wel een leuke vrouw of man? Bel mij en ik kom je helpen!