• darkblurbg

Daten is moeilijker dan je op voorhand denkt. Niemand wordt hiervoor opgeleid en er zijn heel veel valkuilen waar je in kunt lopen. Gelukkig kan ik je veel praktische tips geven waar je mee aan de slag kunt.

Ik heb mij verdiept in diverse aspecten van het daten. Door mijn jarenlange ervaring met daten en het op de achtergrond begeleiden van mensen, kan ik je goed helpen met praktische datingtips en adviezen. 

Er kunnen diverse redenen aan ten grondslag liggen waarom jij de juiste partner nog niet gevonden hebt. Zijn er praktische zaken die een belemmering vormen, of ligt het aan je eigen overtuiging? We gaan samen in gesprek en als snel vinden we uit waar knelpunten liggen en waar ik je met praktisch advies mee kan helpen. Zo zul je meer resultaat krijgen in de zoektocht naar het vinden naar een fijne partner. Al in misschien maar 1 of 2 gesprekken met mij kun je heel veel stappen maken.

Datingcoach ben ik voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken. Hiervoor hoef je dus niet bij mij ingeschreven te zijn. Ik help je gewoon graag!

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met me op. Dan gaan we aan de slag om voor jou de liefde te vinden!