• darkblurbg

Daten is moeilijker dan je op voorhand denkt. Niemand wordt hiervoor opgeleid en er zijn veel valkuilen. Gelukkig kan ik je veel praktische tips geven waar je mee aan de slag kunt.

Ik heb mij verdiept in diverse aspecten van het daten. Door mijn jarenlange ervaring met daten en het op de achtergrond begeleiden van mensen, kan ik je goed helpen met praktische datingtips en adviezen. 

Er kunnen diverse redenen zijn waarom jij de juiste partner nog niet gevonden hebt. Zijn er praktische zaken die een belemmering vormen, of ligt het aan je eigen overtuiging? We gaan samen in gesprek en snel vinden we waar je knelpunten liggen en waar ik je met praktisch advies kan helpen. Zo zul je meer resultaat krijgen in de zoektocht naar het vinden naar een fijne partner. In slechts één of twee gesprekken samen met mij kan je al veel stappen in de goede richting maken.

Als datingcoach ben ik er voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken. Hiervoor hoef je dus niet bij mij ingeschreven te zijn. Ik help je gewoon graag!

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met me op. Dan gaan we aan de slag om voor jou de liefde te vinden!