• darkblurbg

Lees hier mijn ervaringen, tips en belevenissen als relatiebemiddelaar.

Takotsubocardiomyopathie

Takotsubocardiomyopathie

Ik kreeg van een lieve cliënt van mij een bericht met als titel Takotsubocardiomyopathie. Ik dacht in eerste instantie dat hij zomaar een gek woord had ingetypt. Maar hij vertelde mij openhartig wat er eens is gebeurd en dat deze aandoening deze moeilijke naam heeft. Het zogenaamde naar Japanse viskruiken genoemde hartinfarct. De gebroken hart aandoening. Hij vertelde mij dat hij eens zo enorm veel liefdesverdriet heeft gehad dat hij op een nacht hierdoor zelfs verlamd op de vloer lag. Een vreselijk heftige ervaring. Dat kan liefde en liefdesverdriet met je doen. Liefde is een prachtig iets.…

Weer gelukkig in de liefde en zelfs al op vakantie samen!

Weer gelukkig in de liefde en zelfs al op vakantie samen!

Weer gelukkig in de liefde en zelfs al op vakantie samen! Ik steek weer de vlag uit want er is weer een koppel gelukkig geworden in de liefde. Wat word ik daar toch blij van!! Nog maar anderhalve maand geleden heb ik hem gezocht en ingeschreven. Een hele stoere mijnheer van 79 jaar. Hij woont in een gezellig ingericht vrijstaand huis in een leuk dorp in Friesland. Hij is echt een type ruwe bolster blanke pit. Hij komt in eerste instantie nors over en is een man van weinig woorden. Maar als hij loskomt is hij een hele fijne man.

Weer gelukkig in de liefde!

Weer gelukkig in de liefde!

Weer gelukkig in de liefde! Wat is het altijd weer een groot feest als de telefoon gaat en ik een gelukkige cliënt of cliënte aan de telefoon heb die mij vertelt het geluk weer gevonden te hebben in de liefde! Zo ook weer afgelopen week. Ik had het goede nieuws al gehoord van mijn collega Janny van Mens & Relatie uit Groningen. Haar cliënt had haar namelijk al op de hoogte gesteld weer verliefd te zijn. En dat wel op mijn “dame”. Ik noem haar voor het gemak Betty........

Waarom pas je wel bij de een en niet bij de ander?

Waarom pas je wel bij de een en niet bij de ander?

Wat maakt het nu dat je wel bij de ene persoon past en niet bij de ander? Dat is een interessante en belangrijke vraag om te weten. Wanneer heb je nu een betere match? Als je verschillend bent en elkaar aanvult. Of als je juist veel overeenkomsten hebt?

Ieder mens is uniek

Ieder mens is uniek

Ieder mens is uniek. Iedere keer is het weer een verrassing als ik aanbel. Wie doet er open? Wat voor persoon staat er achter de deur. Hoe is zijn huis? Wat is zijn verhaal? Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen persoonlijke verhaal. En altijd is het verhaal bijzonder en kom ik weer een stukje rijker de deur uit. Ieder mens heeft zijn eigen kijk op de wereld. Dat is zo mooi. En daarna begint de zoektocht. De zoektocht naar de partner die bij deze unieke persoon past.