• darkblurbg

Ik ben Geppy Visser – de Jong en ik vind het geweldig om mensen te helpen in het vinden van een fijne relatie. Het is mijn persoonlijke missie om samen met mijn collega's alle singles in Friesland te helpen om weer gelukkig te worden in de liefde. Vanuit deze passie heb ik Geppyness opgericht en ben ik als matchmaker aangesloten bij Mens & Relatie.

Als je op zoek bent naar een relatie kom ik graag bij je langs. In een persoonlijk gesprek krijg ik een goede indruk van wie je bent, hoe je in het leven staat en wat je verwacht in een relatie.

Omdat ik deel uitmaak van Mens & Relatie, werk ik samen met andere matchmakers. Hierdoor hebben we een enorm bestand aan potentiële partners. Mens & Relatie heeft al meer dan 30 jaar ervaring en heeft hiermee een slagingspercentage van maar liefst 75%.

 

Datingcoach
Er kunnen diverse redenen zijn waarom jij de juiste partner nog niet gevonden hebt. Zijn er praktische zaken die een belemmering vormen, of ligt het aan je eigen overtuiging? We gaan samen in gesprek en snel vinden we waar je knelpunten liggen en waar ik je met praktisch advies kan helpen. Zo zul je meer resultaat krijgen in de zoektocht naar het vinden naar een fijne partner. In slechts één of twee gesprekken samen met mij kan je al veel stappen in de goede richting maken.

Ben je ook op zoek naar een fijne relatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op.

Neem vrijblijvend contact op.