• darkblurbg

Jan

"Wat hebben we een fijn intakegesprek gehad. Ik voelde mij direct op mijn gemak bij Geppy en ze heeft een goed beeld van mij gekregen. Spannend aan wie ik nu voorgesteld ga worden."

Jan-Willem

"Wij gaan inmiddels samenwonen. Wat zijn wij blij met elkaar! Wij zijn erg blij dat wij elkaar via Geppy hebben ontmoet."

Harry

"Wat ben ik blij dat ik door Geppy mijn vriendin heb ontmoet! We zijn al vaak met elkaar uit geweest en gaan binnenkort op vakantie. Ik ben verliefd en het leven straalt mij weer tegemoet!"

Jannie

"Sinds het overlijden van mijn man was het erg stil. Wat fijn dat we na een fijn intakegesprek samen de zoektocht aan zijn gegaan. Ik vond het zo spannend! Nu heb ik een lieve vriend en zijn we erg blij met elkaar. Af en toe bellen Geppy en ik nog even met elkaar omdat het zo fijn is dit geluk met elkaar te delen."

Evelien

"Fijn dat ik van Geppy concrete tips heb gekregen hoe ik beter kan gaan daten. Ik stapte steeds in dezelfde valkuilen en weet nu waar ik beter op moet letten. Ik merkte tijdens mijn laatste date al dat het veel beter ging en heb er zin in hem nog een keer te ontmoeten."

Tina

"Wat heb ik een leuke date gehad! Ik kijk alweer uit naar de volgende ontmoeting. Fijn dat Geppy en haal collega's ons bij elkaar gebracht hebben."

 

Neem vrijblijvend contact op.