• darkblurbg

Iedereen gelukkig in de liefde!

Ik ben gedreven om iedereen te helpen gelukkig te zijn in de liefde. Mijn persoonlijke missie is dan ook om alle alleenstaanden in Friesland te helpen om gelukkig te worden in de liefde. Iedere keer wanneer ik mensen gelukkiger maak door een fijne relatie, kan mijn dag niet meer stuk. De liefde is zoiets belangrijks in ieders leven. Dat gun ik echt iedereen!

Ruime ervaring

Ruim 12,5 jaar heb ik met veel plezier in diverse functies op een uitzendbureau gewerkt. Hier kwam ik veel verschillende mensen tegen en het was altijd weer prachtig om iedereen te helpen aan een mooie baan. In mijn functie was het belangrijk om zowel de uitzendkracht als het bedrijf goed te kennen en te weten welk bedrijf en welke uitzendkracht bij elkaar past. Hier heb ik mijn talent voor bemiddeling ontwikkeld.

Graag wil ik mensen bij elkaar brengen waar het in het leven echt om draait; de liefde. Daarom heb ik besloten om matchmaker te worden. Het is een prachtig beroep! Ik ontmoet ontzettend veel verschillende mensen en iedereen is even bijzonder. Ik kom bij mensen thuis die tussen de 30 en 85 jaar oud zijn en proberen het geluk in de liefde te vinden. 

 

Over mij

Mijn naam is Geppy Visser - de Jong. Ik ben 40 jaar oud en woon in Friesland. Ik ben heel gelukkig getrouwd en heb drie lieve zonen. De oudste is acht jaar en de jongste twee kinderen zijn een tweeling van zeven jaar oud. Ik ben een oprechte Friezin, enthousiast, gedreven, betrokken en geïnteresseerd in iedereen. Ik wil mensen graag helpen om gelukkig te zijn.

Neem vrijblijvend contact op.