• darkblurbg

Mijn naam is Geppy Visser - de Jong. Ik ben 38 jaar oud en woon in Friesland. Ik ben heel gelukkig getrouwd en wij hebben 3 lieve zonen. De oudste is zes jaar en de jongste twee kinderen zijn een tweeling en nu bijna 5 jaar oud. Ik ben een oprechte Friezin, enthousiast, gedreven, betrokken en geïnteresseerd in iedereen. Ik wil mensen graag helpen om gelukkig te zijn.

Ruime ervaring

Ruim twaalf en een half jaar heb ik met veel plezier in diverse functies op een uitzendbureau gewerkt. Hier kwam ik veel diverse mensen tegen en het was altijd weer prachtig om iedereen te helpen aan een mooie baan. In mijn functie was het belangrijk om zowel de uitzendkracht als het bedrijf goed te kennen en te weten welk bedrijf en welke uitzendkracht bij elkaar passen. Hier heb ik mijn talent voor bemiddeling ontwikkeld.

Graag wil ik mensen bij elkaar brengen waar het in het leven echt om draait. De liefde. Daarom heb ik besloten om liefdesmakelaar te worden. Wat een prachtig beroep! Wat ontmoet ik ontzettend veel verschillende mensen. En iedereen is even bijzonder. Ik kom bij mensen thuis die alleenstaand zijn, op zoek zijn naar de liefde en tussen de 30 en 85 jaar zijn. Van ieder gesprek geniet ik.

Iedereen gelukkig in de liefde!

Ik ben zo gedreven om iedereen te helpen gelukkig te zijn in de liefde. Daarom is het mijn persoonlijke missie om alle alleenstaanden in Noord-Nederland te helpen gelukkig te worden in de liefde. Iedere keer wanneer ik mensen gelukkiger maak door een fijne relatie, kan mijn dag niet meer stuk. De liefde is zoiets belangrijks in ieders leven. 

Dat gun ik echt iedereen!