• darkblurbg

Liefdesgeluk op oudere leeftijd

Gepubliceerd op: 18-09-2020

Wat is het liefdesgeluk toch mooi! Ook op oudere leeftijd......

Zojuist belde ik met een hele fijne cliënt van mij. Een mijnheer van 83 jaar. Ik wilde hem voorstellen aan een leuke, levendige dame die ik onlangs heb ingeschreven. Maar dat hoefde niet meer. Hij is verliefd!

Hij en ik hebben al langer contact en na een aantal dates met diverse dames was de vonk van beide kanten helaas nog niet overgeslagen.

Door het uitgebreide intakegesprek, maar ook door het contact tussen ons gedurende de tijd, krijg je echt een persoonlijke band met mensen, dat heb ik zeker ook met hem.

Hij vertelde mij blij dat ik niet meer hoef te zoeken. Hij heeft zelf zijn liefdesgeluk gevonden! Hij heeft een leuke vriendin. Wat super!

Dat gebeurt soms ook, dat mensen toch zelf de liefde vinden. Helemaal mooi.

Ze woont vlakbij en van gezicht kennen ze elkaar al lang. Ze raakten eens aan de praat. Hij heeft haar eens de helpende hand geboden met boodschappen tillen. Toen eens een kopje koffie bij haar gedronken. En van het 1 kwam het ander.

Prachtig voor deze man en zij zal ook vast heel blij zijn dat ze zo’n leuke en lieve vriend heeft. Want ik vind hem een bijzonder persoon. Zo belangstellend en enthousiast. Een warm karakter en je kunt heel leuk en gezellig met hem praten. Bescheiden maar hij weet we wat hij wil.

In dit geval heb ik hem dus niet aan deze dame voorgesteld. Dat maakt voor mij helemaal niets uit. Waarschijnlijk heb ik hem in de loop van de tijd eens een zetje in de rug gegeven. Ik vind het prachtig dat hij zijn geluk in de liefde heeft gevonden!

Ik hoop dat ze een prachtige toekomst tegemoet gaan, en dat kan ook zeker op hun oudere leeftijd. Dat heb ik al zo vaak gezien. Mensen genieten soms dan nog meer van elkaar en laten kleine onhebbelijkheden voor wat ze zijn en maken er gewoon samen wat van.

Op naar een liefdevol weekend!