• darkblurbg

Wat is het toch heerlijk om een fijne partner te hebben. Om gelukkig te zijn in de liefde. Dat gun ik iedereen. Een maatje, een luisterend oor, een arm om je schouder en iemand om leuke dingen mee te doen. Maar waar vind je deze persoon? In het dagelijks leven valt het voor veel mensen toch tegen om andere alleenstaanden te ontmoeten en aan te spreken. Je ziet vaak aan de buitenkant niet of iemand single is en vaak is de drempel om op iemand af te stappen toch heel groot.

Via internet lijkt het makkelijk om een geschikte partner te vinden. Maar in de praktijk valt het vaak nog niet mee en liggen teleurstellingen op de loer. Gelukkig is er ook een persoonlijke aanpak; de liefdesmakelaar. Ik bied voor veel mensen een oplossing om heel gericht en heel persoonlijk een partner te vinden. Een partner die echt goed bij je past en aan de wensen en eisen voldoet die jij belangrijk vindt. 75% van de mensen vindt op deze manier een fijne partner.

Werkgebied

Het succes komt door de persoonlijke aanpak. Vanuit een straal van 40 km om Heerenveen reis ik naar diverse plaatsen in Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland. Geïnteresseerden kunnen een afspraak met mij maken en geheel vrijblijvend bezoek ik je thuis. Hier krijg ik een goed beeld van wie je bent, hoe je in het leven staat, wat je zoekt en wat je verwachtingen zijn en kan ik heel concreet vertellen wat je kunt verwachten. Omdat ik aangesloten ben bij Mens & Relatie, heb ik samen met mijn collega's in heel Nederland een groot bestand aan potentiële partners.

Werkwijze

Tijdens de uitgebreide intake leer ik je zo goed mogelijk kennen. We hebben een uitgebreid gesprek waarin ik zo goed mogelijk in kaart breng hoe je in het leven staat en wat je belangrijk vindt. Samen brengen we in kaart naar wat voor soort partner je op zoek bent. Ook maken we samen een profiel van jou. Hierna ga ik voor je op zoek. In mijn eigen bestand van kandidaten die in deze regio wonen. En tijdens de 6 wekelijkse bijeenkomsten met mijn collega's uit het noorden kijken we wie er goed bij elkaar past. Maar ook in het centrale bestand van alle bij Mens & Relatie aangesloten bemiddelaars. Dit is geen computer werk, maar echt mensen werk, daarom komen we hiervoor periodiek bijeen.

Ook wordt er centraal voor je bemiddeld. Dit gebeurt in Venlo, op het hoofdkantoor van Mens & Relatie. Pas wanneer we vinden dat iemand écht bij je past, stellen we hem of haar aan je voor. Hij of zij vindt dezelfde dingen belangrijk, staat op dezelfde manier in het leven en heeft dezelfde verwachtingen van een relatie. Hierna kunnen jullie kennismaken. Dat is altijd spannend. Uiteraard help ik je hierbij en geef ik je tips voor het maken van een goede indruk.

Door ons grote bestand aan kandidaten en doordat we heel selectief matchen en alleen voorstellen als jullie ook echt bij elkaar passen, vindt hierdoor maar liefst 3 van de 4 mensen een fijne partner. Dat maakt mij ook ontzettend blij. Want hier doe ik het tenslotte voor; om samen met mijn collega's alle singles in Noord-Nederland gelukkig te maken in de liefde!

Voor wie is de liefdesmakelaar?

De liefdesmakelaar is er voor iedereen. De mensen die zich inschrijven komen uit alle lagen van de bevolking. Mensen tussen de 30 en 85 jaar. Van verlegen tot extravert, van laag opgeleid tot hoog. Met veel relatie ervaring of helemaal niet. Gewoon, iedereen zoals jij en ik. Iedereen die een fijne relatie zoekt. Ik geloof er heilig in dat er voor iedereen iemand is waarmee je weer gelukkig wordt in de liefde. Daar gaan we samen ons best voor doen! Om die fijne partner voor jou te vinden.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is de basis voor het succes. Tijdens de intake is dit erg belangrijk, maar ook gedurende de zoektocht naar een fijne partner hebben we regelmatig contact en help ik je waar nodig. Ik wil net zo graag dat je een fijne partner vindt en daar wil ik je bij helpen!

Ben je nieuwsgierig geworden? Ik help je graag om een fijne partner te vinden. Neem gewoon vrijblijvend contact met me op.